Як з’явився Доктор Пеппер?

Недовго думаючи, Моррісон – власник аптеки – запатентував напій. Він назвав содову на честь свого тестя – доктора Чарльза Пеппера . 1904 року на всесвітньому ярмарку в Сент-Луїсі Dr Pepper був представлений майже 20-мільйонній публіці. Напій користувався великим попитом, на відміну від свого сильного конкурента Coca-Cola.Jun 16, 2014

1885 року Dr Pepper – найстаріший у світі безалкогольний напій. Цей унікальний аромат був створений і почав вироблятися з початку 1885 року в Вако – одному з міст центрального Техасу. Уперше Dr Pepper став продаватися в аптеці Олд Корнер, що належала Моррісону.

Він був створений у 1880-х роках фармацевтом Чарльзом Олдертоном у Вейко, Техас, США, і вперше його подали приблизно 1885 року. Уперше Dr Pepper випустили на національний ринок у США 1904 року, а нині його продають у всьому світі.

Чому ж він дорожчий за всіх? Ціна зумовлена низкою причин: у Dr Pepper унікальний склад і неповторний смак. У складі шипучки 23 інгредієнти, які компанія досі тримає в суворій таємниці. Повторити вишневий смак газованої води не вдалося поки що нікому.